Dojranska 13/5, 11000 Beograd, Srbija
Ponedeljak - Petak 08:00-16:00
+ 381 60 097 29 72

Usluge

RNC > Usluge

Mi smo građevinska kompanija izuzetno referentna na domaćem i regionalnom tržištu i sa ponosom možemo ponuditi usluge:

Izvođenja betonskih i armiračko-betonskih radova

Izvođenja zidarskih i fasaderskih radova

Izvođenja tesarskih, krovopokrivačkih i skelarskih radova

Izvođenja podopolagačkih, keramičarskih i stolarskih radova

Izvođenja suvomontažnih i molerskih radova

Projektovanja enterijera

Vođenje projekata

Stručni nadzor u svim fazama izvođenja radova

Koordiniranje zaštite na radu

Zašto izabrati Nas ? x

Ključ u ruke

Nudimo izvođenje svih radova na izgradnji kuća, manjih ili većih stambenih i poslovnih zgrada. Garantujemo visok kvalitet usluga, a radove svakako izdvajamo u dogovoru sa klijentom.

Sa Vama od temelja do krova

Naš slogan “S vama od temelja do krova” nije samo lepo sročen, nego je upravo to ono što Vam želimo pružiti: biti s Vama od početka do završetka građevinskog projekta.

Izvođenje građevinskih radova

Izvodimo armirano-betonske, tesarske i zidarske radove, uključujući fasaderske radove. Radove izvodimo kao kooperanti na velikim projektima ili kao nosioci posla.

Timski rad

Naši građevinski stručnjaci imaju ogromno iskustvo u svojim područjima rada. Stoga smo u potpunosti spremni da ozbiljno preuzmemo odgovornost u građenju bilo kog projekta. Cilj nam je da završimo svaki projekat poštujući najviše standarde uz poštovanje kako zadatih rokova, tako i optimizujući planirani budžet. Ulažemo u učenje novih tehnika i neprestano tražimo nove građevinske materijale.

Izvođenje zanatskih radova

Izvodimo gips-kartonske, molerske i podopolagačke radove. Nudimo i uslugu vodoinstalaterskih radova. Ostale zanatske i instalaterske radove izvodimo sa proverenim partnerima.

Proces izgradnje može imati 4 ili više faza:

Ponekad je teško upustiti se u gradnju, jer se treba fokusirati na mnogo faktora u celokupnom procesu. Tu smo … niste sami.

1

PLANIRANJE

Proces gradnje novog objekta ili renoviranja stana ili uopšte bilo kakva gradnja započinje planiranjem. Ima mnogo detalja o kojima se treba pobrinuti pre nego što proces dizajniranja, projektovanja i gradnje može započeti. Za razliku od drugih građevinskih firmi, mi ćemo Vas voditi kroz građevinske propise i aplikacije za planiranje i bićemo uz Vas kako bismo odgovorili na sva pitanja koja ćete imate na tom putu do završetka građevinskih radova.
2

PROJEKTOVANJE I 3D VIZUALIZACIJA

RNC d.o.o. građevinska kompanija sarađuje s nekim od najboljih arhitekata u Srbiji. Možemo Vam pružiti detaljne strukturalne crteže i 3D vizualizaciju objekta prema propisima građevinske struke. Ako ste već angažovali arhitekte za Vaš projekat, ali trebate angažovati građevinsku firmu koja će to odraditi, možemo dovršiti izgradnju potpuno u skladu sa planovima i specifikacijama koje već imate.
3

IZGRADNJA

Proces izgradnje započinje pripremom gradilišta i rušenjem starog objekta ukoliko je potrebno. Nakon toga sledi postavljanje temelja. Tada počinjemo sa stvarnom gradnjom. Na kraju ove faze postavljamo vodovodne i električne instalacije. Naša građevinska firma prati propise vezane za bezbednost na radu kao i visoke standarde gradnje u svakom koraku procesa.
4

ZAVRŠETAK RADOVA

Pri kraju projekta dogovaramo s Vama boje, pločice, podove, unutrašnji dekor itd., jer je to deo gradnje koji Vaš objekat pretvara u poželjan prostor za boravak ili neku drugu funkcionalnu namenu. Bez obzira na ukus – savremeni ili tradicionalni stil – Vi želite da Vaš objekat odražava upravo ono što Vi želite i kako želite, a naravno sve u skladu sa arhitektonskim i građevinskim propisima. Možemo Vam ponuditi rešenje koje će vas sigurno zadovoljiti. Po završetku radova, pružićemo Vam sertifikate o bezbednosti plina i električne energije i ostale potrebne dokumente.

Srušiti i sagraditi ili proširiti i obnoviti x

Koja je opcija bolja u Vašem slučaju? Možda Vam se porodica proširila i otkrili ste da dve spavaće sobe više nisu dovoljne. Ili ste možda upravo kupili ili nasledili porodičnu kuću kojoj je hitno potrebno renoviranje. Posao Vam zahteva gradnju novog poslovnog objekta, ili želite da se bavite proizvodnjom vina pa Vam je potrebna izgradnja vinarije?
Nameravali ste da angažujete lokalnog majstora koji će ponovno izmalterisati zidove, napraviti nove podove i namestiti novu kuhinju i kupatilo, ali sada se pitate da li je ipak bolje angažovati građevinsku firmu i krenuti od nule. Dakle, kada je bolje proširiti i obnoviti, a kada bi moglo biti razumnije srušiti staru strukturu i izgraditi novi objekat? Dalje navodimo neke korake u procesu odlučivanja šta treba razmotriti pre nego što krenete u projekt.

Šta treba razmotriti pre nego što krenete u projekt ? x

Planiranje i dozvole

Proširenja i nadogradnje obično ne zahtevaju planiranje, osim ako prelaze određenu veličinu. Za novi objekat će svakako biti potrebno obezbediti mnogo više papirologije, a možda ćete morati prilagoditi i svoje planove. Ključni činioci su tip objekta i lokacija. Na primer, kuće u nizu i s terasama su mnogo teže za intervenciju, pa biste trebali potražiti savet građevinskog inženjera i advokata kako biste bili sigurni da je posao koji nameravate da obavite siguran i zakonit.

Veličina projekta

Ako želite da dodate jednu spavaću sobu ili kuhinju otvorenog tipa s otmenim kuhinjskim šankom u Vaš dom, dobro rešenje bi bilo iskoristiti potkrovlje ili proširiti kuću (ili kombinacija). Ako međutim želite da bungalov sa dve spavaće sobe pretvorite u vilu sa šest spavaćih soba, biće lakše i verovatno efikasnije i jeftinije sve srušiti i ponovo sagraditi.

Stanje postojećeg objekta

Ako je strukturni kvalitet postojećeg objekta vrlo loš, tada će ponovna izgradnja verovatno biti razumnija od renoviranja ili proširenja velikih razmera. S druge strane, ako je temeljna struktura čvrsta (zdrava) i promene koje želite su uglavnom kozmetičke, renoviranje može biti bolje rešenje.

Praktičnost i logistika

Prilikom unutrašnjih građevinskih radova moći ćete ostati u svom objektu. Naša firma za projektovanje i izgradnju uvek omogućava da Vaš dom ostane bezbedan dok radimo na njima. Međutim, tokom ponovne izgradnje morate se preseliti tokom trajanja celokupnog projekta što može trajati između nekoliko meseci i godinu dana, zavisno od veličine i složenosti projekta.