Dojranska 13/5, 11000 Beograd, Srbija
Ponedeljak - Petak 08:00-16:00
+ 381 60 097 29 72

O nama

RNC d.o.o. je energična i ambiciozna građevinska firma sa sedištem u Beogradu. Osnivač i direktor firme Aleksandar Radojević je master inženjer građevinarstva i nosilac licenci za projektovanje i izvođenje građevinskih konstrukcija i građevinsko-zanatskih radova na objektima visokogradnje sa ogromnim iskustvom u praksi.

Zbog velikog iskustva na prethodnim projektima, RNC je idealan partner koji poštuje terminski plan, izvodi radove savesno, obavlja svu organizaciju i dostavlja svu potrebnu dokumentaciju na vreme i tačno. Pouzdani smo, marljivi i precizni i kao takvi smo zauzeli mesto kao poželjni izvođači radova sa preporukom prethodnih klijenta. Mi znamo i razumemo šta je potrebno našim klijentima i upravo to im pružamo. Radimo savesno, pošteno i organizovano. Iako su nam ruke često prljave dok radimo na gradilištu, obraz nam je čist.

Zašto izabrati Nas ? x

Ključ u ruke

Nudimo izvođenje svih radova na izgradnji kuća, manjih ili većih stambenih i poslovnih zgrada. Garantujemo visok kvalitet usluga, a radove svakako izdvajamo u dogovoru sa klijentom.

Sa Vama od temelja do krova

Naš slogan “S vama od temelja do krova” nije samo lepo sročen, nego je upravo to ono što Vam želimo pružiti: biti s Vama od početka do završetka građevinskog projekta.

Izvođenje građevinskih radova

Izvodimo armirano-betonske, tesarske i zidarske radove, uključujući fasaderske radove. Radove izvodimo kao kooperanti na velikim projektima ili kao nosioci posla.

Timski rad

Naši građevinski stručnjaci imaju ogromno iskustvo u svojim područjima rada. Stoga smo u potpunosti spremni da ozbiljno preuzmemo odgovornost u građenju bilo kog projekta. Cilj nam je da završimo svaki projekat poštujući najviše standarde uz poštovanje kako zadatih rokova, tako i optimizujući planirani budžet. Ulažemo u učenje novih tehnika i neprestano tražimo nove građevinske materijale.

Izvođenje zanatskih radova

Izvodimo gips-kartonske, molerske i podopolagačke radove. Nudimo i uslugu vodoinstalaterskih radova. Ostale zanatske i instalaterske radove izvodimo sa proverenim partnerima.